Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Tavolinë ngrënieje Inter

Një tavolinë e bukur, e pastër dhe standarde ngrënieje.

Tavolinë ngrënieje Inter

Një tavolinë klasike ngrënieje, e përkryer për 6 veta, pjesë elegante e sipërme dhe këmbë të holla.

Tavolinë ngrënieje Inter e zezë e zezë
Tavolinë ngrënieje Inter krom e bardhë
Tavolinë ngrënieje Inter e zezë e zezë
Tavolinë ngrënieje Inter e zezë e zezë
Tavolinë ngrënieje Inter e zezë e bardhë

Karakteristikat

  • Laminat nano i bardhë ose i zi
  • Bazë metalike kromi ose e zezë
  • Inter prodhohet në tre madhësi të ndryshme

Dizajn superior

Ekipi i dizajnit DUX

Ekipi i dizajnit DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë tavolina

Më shumë mobilie