Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Tavolina e vogël Lunaria

Një tavolinë e gjithanshme, me linja të buta dhe dru të ngrohtë.

Tavolina e vogël Lunaria

Tavolina e drurit Lunaria, e rrumbullakët me një formë të çrregullt. Një tavolinë e vogël për t'u përshtatur pranë divanit ose krevatit.

Lunaria e vogël frashër i vajosur
Frashër i vajosur Lunaria
Frashër i vajosur Lunaria
Frashër i vajosur Lunaria
Frashër i vajosur Lunaria

Karakteristikat

  • Frashër natyral i lyer me vaj dylli

Dizajnues

CLAESSON KOIVISTO RUNE

Partneriteti arkitekturor suedez Claesson Koivisto Rune është një zyrë me vlerësim ndërkombëtar multi-disiplinore me një theks të barabartë tek arkitektura dhe dizajni.

Lexoni më shumë

Më shumë tavolina

Më shumë mobilie