Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Tavolinë tamburi

Një tavolinë klasike e rrumbullakët në krom dhe me xham sipër.

Krom tamburi
Krom tamburi
Krom tamburi

Karakteristikat

  • Kornizë kromi
  • Xham i temperuar

Dizajn superior

Ekipi i dizajnit DUX

Ekipi i dizajnit DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë tavolina

Më shumë mobilie