Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Tavolinë XL Pronto

Për shumë zona dhe përdorime, e përshtatshme dhe elegante.

Tavolinë XL Pronto

Një tavolinë klasike e rrumbullakët kromi, me diametër më të madh në pjesën e sipërme se homologia e saj më e vogël. Me bazë mermeri dhe gradim manual të lartësisë.

Pronto krom mermer i bardhë dhe i zi

Karakteristikat

  • Kornizë kromi me përshtatje të lartësisë
  • Pjesë e sipërme ngjyrë gri tymi me xham të temperuar
  • Bazë prej mermeri të bardhë ose të zi

Dizajn superior

Ekipi i dizajnit DUX

Ekipi i dizajnit DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë tavolina

Më shumë mobilie