Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Tavolinë Domus

Tavolina e ulët me materiale ekskluzive kombinohet në mënyrë të përkryer me drurin Domus.

Tavolinë Domus

Një tavolinë klasike që përshtatet me ambientin modern, privat si dhe tregtar.

Tavolinë Domus lis i vajosur travertine romano
Tavolinë Domus lis i vajosur travertine romano
Tavolinë Domus lis i vajosur travertine romano
Tavolinë Domus lis travertin romano
Tavolinë Domus lis travertin romano

Karakteristikat

  • Disponohet në gur gëlqeror mat
  • Kornizë me ah të lyer me vaj dylli

Dizajn bashkëkohor

Norm Architects

Bashkëpunimi ynë me Norm Architects nisi gjatë Javës së Modës të Stokholmit 2019. Duke marrë frymëzim nga traditat dhe normat dhe ndryshimi i vazhdueshëm brenda fushës së arkitekturës dhe estetikës, ata menaxhojnë të ekuilibrojnë dizajnin bashkëkohor me përjetësinë.

Lexoni më shumë

Më shumë tavolina

Më shumë mobilie