Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Tavolinë ngrënieje me zgjerim të ndërmjetëm

Një tavolinë klasike ngrënieje, e përkryer për 10 veta, pjesë e sipërme elegante dhe këmbë të holla.

Karakteristikat

  • Laminat nano i bardhë ose i zi
  • Bazë metalike kromi ose e zezë
  • Inter prodhohet në tre madhësi të ndryshme

Dizajn superior

Ekipi i dizajnit DUX

Ekipi i dizajnit DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë tavolina

Më shumë mobilie