Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Tavolinë e madhe Vjena

Një tavolinë elegante anësore prej ahu me skaje të sipërme të rrumbullakëta dhe detaje të bukura.

Frashër Vienna

Karakteristikat

  • Ah natyral

Dizajn superior

Ekipi i dizajnit DUX

Ekipi i dizajnit DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë tavolina

Më shumë mobilie