Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Tavolinë e mesme Lunaria

Tavolina e gjithanshme, me linja të buta dhe dru të ngrohtë.

Tavolinë e mesme Lunaria

Tavolina e drurit Lunaria, e rrumbullakët me një formë të çrregullt. Tavolinë mesatare që vendoset lehtësisht pranë divanit ose krevatit.

Lunaria mesatare frashër i vajosur
Frashër i vajosur Lunaria
Frashër i vajosur Lunaria
Frashër i vajosur Lunaria
Frashër i vajosur Lunaria

Karakteristikat

  • Prej frashëri natyral të lyer me vaj dylli

Dizajnues

CLAESSON KOIVISTO RUNE

Partneriteti arkitekturor suedez Claesson Koivisto Rune është një zyrë me vlerësim ndërkombëtar multi-disiplinore me një theks të barabartë tek arkitektura dhe dizajni.

Lexoni më shumë

Më shumë tavolina

Më shumë mobilie