Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Tavolinë kafeneje Inter

Një tavolinë klasike kafeneje, e përkryer për t'u përdorur në hapësira më të vogla ose për të plotësuar madhësitë e tjera.

Karrige Sam krom klasik 88

Karakteristikat

  • Tavolinë e rrumbullakët
  • Laminat nano i bardhë ose i zi
  • Bazë metalike kromi ose e zezë
  • Inter prodhohet në tre madhësi të ndryshme

Dizajn superior

Ekipi i dizajnit DUX

Ekipi i dizajnit DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë tavolina

Më shumë mobilie