Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Tavolinë e vogël Alberto

Një tavolinë klasike me formë katrore në krom ose metal të zi, me xham sipër dhe poshtë.

Tavolinë e vogël Alberto
Alberto i zi

Karakteristikat

  • Kornizë kromi ose e zezë
  • Xham i temperuar

Përshkrimi

Ky dizajn klasik nga DUX është rikthyer tashmë në koleksionin tonë. Kjo tavolinë u shfaq në botimin e vitit 1980 të katalogut ‘Bra Bohag’, por dizajni dhe materialet kanë marrë tashmë një azhurnim modern. Si pjesa e sipërme dhe fundore e tavolinës janë prej xhami të pastër të temperuar. Tavolina është pjesë e Rilindjes së Dizajnit DUX 2014.

Përmasat

Gjerësia Gjatësia Lartësia
60cm 60cm 40cm

Dizajn superior

Ekipi i Dizajnit i DUX

Ekipi i Dizajnit i DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zanatçinj, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë tavolina

Më shumë mobilie