Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Karen

Një tavolinë me madhësi të përkryer që vihet dhe lëvizet lehtë.

Karen

Një tavolinë klasike, elegante e dizajnuar për të plotësuar divanët dhe karriget në koleksionet Karin dhe Karin 73.

Tavolinë Karin carrara mermer i bardhë
Tavolinë Karin krom carrara e bardhë
Tavolinë Karin carrara mermer i bardhë
Karin krom mermer i bardhë
Karin 73 krom klasik i butë 88

Karakteristikat

  • Veshjet e disponueshme: Mermer Arabescato, Nero Marquina ose Verde, si dhe gur gëlqeror ose dru arre (finish druri)
  • Kornizë kromi
  • I dizajnuar me rrotëza për vendosje dhe lëvizje të lehtë
  • Matjet: 60cm x 60cm x 33cm

Dizajni Ikonik Suedez

Bruno Mathsson

Askush nuk ka lënë një ndikim më të madh në dizajnin modern suedez të mobilieve. Së bashku kemi krijuar disa produkte të përjetshme me dizajn klasik.

Lexoni më shumë rreth Bruno Mathsson

Më shumë tavolina

Më shumë mobilie