Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Tavolinë e madhe Lunaria

Tavolina e gjithanshme, e ulët, me linja të buta dhe dru të ngrohtë.

Tavolinë e madhe Lunaria

Tavolina e drurit Lunaria, e rrumbullakët me një formë të çrregullt. Diametër më i madh, por më i ulët se Lunaria tjetër në të njëjtën seri.

Lunaria e madhe frashër i vajosur
Frashër i vajosur Lunaria
Frashër i vajosur Lunaria
Frashër i vajosur Lunaria
Lunaria e madhe frashër i vajosur

Karakteristikat

  • Prej frashëri natyral të lyer me vaj dylli

Dizajnues

CLAESSON KOIVISTO RUNE

Partneriteti arkitekturor suedez Claesson Koivisto Rune është një zyrë me vlerësim ndërkombëtar multi-disiplinore me një theks të barabartë tek arkitektura dhe dizajni.

Lexoni më shumë

Më shumë tavolina

Më shumë mobilie