Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Projektuesit tanë

Ekipi i Dizajnit DUX

Ekipi i Dizajnit DUX krijon mobilie elegante që përmirëson mirëqenien tuaj. Me novacion dhe kërkim të shtrirë mbi nëntë dekada, qëllimi i tyre është krijimi i mobilieve duke përdorur vetëm materialet me performancën më të lartë për rehati ekstreme.

Ekipi i Dizajnit i DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë.

Mobiliet e Ekipit të Dizajnit DUX