Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Royal

Royal është një kokë shtrati me lartësi shtesë dhe mbushje mbështetëse, si një kokë shtrati për hotel luksoz.

  • Kundër zjarrit
Kufi mbretëror 15
DUX 8008 Inspiration Xupport

Karakteristikat

  • Vjen në shumë zgjedhje ngjyrash në pëlhurë ose lëkurë
  • Me tufa të thella, disponohet me ose pa kopsa
  • Mbulesa është e lëvizshme dhe e këmbyeshme
  • Vjen në të gjitha gjerësitë standarde
  • E kapur pas shtratit tuaj me aksesor lidhës DUX

Koka shtrati

Personalizoni

Kokat tona të shtratit mund të prodhohen me një gamë lëkurash ose copash në ngjyra të ndryshme, duke përdorur vetëm materiale të zgjedhura të cilësisë së lartë.

Gjeni një showroom

Më shumë koka shtrati

Aksesorët e shtratit

Eksploroni aksesorët tanë për të personalizuar shtratin tuaj DUX.