Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Personalizimi

Një shtrat i ndërtuar sipas nevojave tuaja

Hidhini një sy elementëve të ndryshëm të Shtratit DUX. Ne do t'ju drejtojmë në mënyrë që të siguroheni se zgjedhja juaj do t'i përshtatet nevojat tuaja.

Fortësia e dyshekut

Fortësia e dyshekut duhet të përshtatet me peshën tuaj trupore, pozicionin e gjumit dhe preferencat individuale. Fortësia e duhur është thelbësore për të shmangur dhimbjen e shpinës dhe problemet e tjera. Dysheku i butë është një zgjedhje optimale për personat me peshë të lehtë ose ata që flenë anash, ndërkohë që fortësia është e dedikuar për persona më të rëndë që flenë mbi shpinë. Këshillojmë fortësi shtesë për përdorues me peshë më të rëndë që preferojnë të flenë mbi shpinë ose stomak.

Shtresë e sipërme

Ne ofrojmë pesë shtresa të sipërme për shtratin tuaj DUX - Xupport, Xupport me butona, Xupport Plus, Xupport Xoft dhe dyshekun unik Pascal de Luxe, me zona të individualizuara rehatie. Ato nuk janë të kapura pas shtratit dhe si rrjedhojë, janë lehtësisht të lëvizshme.

Eksploroni shtresat e sipërme

Sistemi Pascal

Sistemi unik DUX me kuti sustash të këmbyeshme është opsioni më i mirë kur ju duhet të përshtatni shtratin me nevojat tuaja dhe të partnerit apo partneres suaj.

Këmbë shtrati

Mund të zgjidhni një stil, lartësi dhe ngjyrë të ndryshme për këmbët e shtratit. Vendosja e këmbëve është e lehtë, thjesht shtrëngojini ato në kornizë duke i fiksuar në vend.

Hidhni një sy ofertës sonë

Aksesorët

Për të plotësuar përvojën tuaj me DUX, zgjidhni aksesorët e duhur të cilësisë më të lartë.