Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Faruk

Faruk është një kokë shtrati me gradim në katër pozicione të paracaktuara për rehati shtesë.

  • Kundër zjarrit
  • Kokë shtrati me përshtatje
Faruk xheti Z 419 04
DUX 3003 Inspiration Xupport
DUX 8008 Inspiration Xupport
DUX 3003 Inspiration Xupport

Karakteristikat

  • Vjen në shumë ngjyra dhe pëlhura të ndryshme
  • Jastëkët janë të këmbyeshëm
  • Vjen në të gjitha gjerësitë standarde
  • E kapur pas shtratit tuaj me aksesor lidhës DUX

Koka shtrati

Personalizoni

Kokat tona të shtratit mund të prodhohen me një gamë lëkurash ose copash në ngjyra të ndryshme, duke përdorur vetëm materiale të zgjedhura të cilësisë së lartë.

Gjeni një showroom

Më shumë koka shtrati

Aksesorët e shtratit

Eksploroni aksesorët tanë për të personalizuar shtratin tuaj DUX.