Anashkaloni përmbajtjen kryesore
Karrige Sam

Mobilie

Kolltuku Sam

Do të thoshim se një kolltuk ideal është tërheqës për syrin aq sa është edhe i rehatshëm.

Kolltuku Sam

Një kolltuk klasik i dizajnuar nga Sam Larsson, i lehtë për ta lëvizur përqark tavolinës së ngrënies ose për ta përdorur si një karrige zyre.

Kolltuk Sam krom natyral deve
Karrige Sam krom natyral i zi
Kolltuk Sam natyrale e zezë schwartz
Kolltuk Sam natyrale e zezë schwartz
Kolltuk Sam natyrale e zezë schwartz

Karakteristikat

  • Disponohet në lëkurë të zgjedhur me pëlhurë të thjeshtë mbështetëse
  • Korniza në krom ose të zezë
  • Karrige me mbështetëse krahu
  • Jastëk uljeje i shënuar me tufa dhe sfungjer elastik
  • Tokëz zbukuruese mbrapa

Karrigia dhe kolltuku Sam

Personalizoni

Tapiceria për karriget Sam vjen në një përzgjedhje të lëkurave DUX, duke përdorur vetëm material cilësor. DUX përzgjedh lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Shikoni gjithashtu

Më shumë mobilie