Anashkaloni përmbajtjen kryesore
Kolltuku Sam

Mobilie

Karrige Sam

Do të thoshim se një karrige ideale është tërheqëse për syrin aq sa është edhe e rehatshme.

Karrige Sam

Një karrige klasike e dizajnuar nga Sam Larsson, e lehtë për ta lëvizur përqark tavolinës së ngrënies ose për ta përdorur si karrige zyre.

Karrige Sam krom klasik i butë 88
Karrige Sam e zezë deve natyrale
Karrige Sam krom natyral i zi
Karrige Sam e zezë deve natyrale
Karrige Sam krom natyral perlë

Karakteristikat

  • Disponohet në lëkurë të zgjedhur me pëlhurë të thjeshtë mbështetëse
  • Korniza në krom ose të zezë
  • Karrige pa mbështetëse krahu
  • Jastëk uljeje i shënuar me tufa dhe sfungjer elastik
  • Tokëz zbukuruese mbrapa

Karrigia dhe kolltuku Sam

Personalizoni

Tapiceria për karriget Sam vjen në një përzgjedhje të lëkurave DUX, duke përdorur vetëm material cilësor. DUX përzgjedh lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Shikoni gjithashtu

Më shumë mobilie