Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Kaj

Mbulesë baze prej pambuku dhe elastani, rripa elastikë sipër dhe poshtë.

Kaj strech

Karakteristikat

  • Mbulesë baze në ngjyrë të bardhë, bezhë, marinë dhe të zezë. 91% pambuk dhe 9% elastan
  • Një madhësi përshtatet për 200 cm dhe 210 cm
  • Shtretërit kontinentale kërkojnë një mbulesë për dyshekun dhe një për bazën
  • Vetëm një mbulesë nevojitet për një shtrat me kornizë

Veshje Shtrati

Personalizoni

Veshjet e shtratit DUX, përfshirë këtu fundet e tij, vijnë në një përzgjedhje pëlhurash DUX me çmime të ndryshme. DUX zgjedh pëlhura bazuar në cilësinë e lartë, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit si dhe qëndrueshmërinë e tyre.

Gjeni një Showroom

Më shumë veshje shtrati