Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Fund shtrati Royal

Një fund shtrati i punuar me dorë, i bërë prej pëlhurës cilësore të zgjedhur DUX. I jep krevatit tuaj një pamje të personalizuar.

Fund krevati Royal lëkurëkuq 10 pendë

Karakteristikat

  • Vjen në shumë ngjyra dhe pëlhura të ndryshme
  • Dizajni standard ka tre anë, në majë ka pëlhurë pambuku
  • Disponohet gjithashtu në dy dhe katër anë
  • Zgjidhni lartësinë e fundit të shtrati
  • Çmimi i fundeve të shtratit me një lartësi mbi 55 cm do të rritet me 85%
  • Matja standarde është lartësia e shtratit + lartësia e këmbës - 3 cm = lartësia e fundit të shtratit

Veshje Shtrati

Personalizoni

Veshjet e shtratit DUX, përfshirë këtu fundet e tij, vijnë në një përzgjedhje pëlhurash DUX me çmime të ndryshme. DUX zgjedh pëlhura bazuar në cilësinë e lartë, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit si dhe qëndrueshmërinë e tyre.

Gjeni një Showroom

Më shumë veshje shtrati