Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Kuverta Cecilia

Një kuvertë e bukur për të plotësuar shtratin tuaj DUX. Cecilia është e qepur me cepa të rrumbullakët për një përshtatje të përkryer dhe shkurtim me dizajn klasik.

Karakteristikat

  • Dizajn klasik pa zbukurim
  • Pjesa e pasme e veshur në të bardhë, 100% pambuk
  • Zgjidhni nga koleksioni i pëlhurave ose sillni pëlhurën tuaj për anën e sipërme dhe buzët

Veshje Shtrati

Personalizoni

Veshjet e shtratit DUX, përfshirë këtu fundet e tij, vijnë në një përzgjedhje pëlhurash DUX me çmime të ndryshme. DUX zgjedh pëlhura bazuar në cilësinë e lartë, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit si dhe qëndrueshmërinë e tyre.

Gjeni një Showroom

Më shumë veshje shtrati