Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mbulesë baze

Një fund shtrati i bërë me dorë, me pëlhurë cilësore DUX të zgjedhur. I jep krevatit tuaj një pamje të personalizuar.

Mbulesë bazë lëkurëkuq 10 pendë

Karakteristikat

  • Vjen në shumë ngjyra dhe pëlhura të ndryshme
  • Disponohet në të gjitha madhësitë
  • Bërë me porosi
  • Shtretër kontinentale kërkojnë një mbulesë për dyshekun dhe një për bazën
  • Vetëm një mbulesë nevojitet për një krevat me kornizë

Veshje Shtrati

Personalizoni

Veshjet e shtratit DUX, përfshirë këtu fundet e tij, vijnë në një përzgjedhje pëlhurash DUX me çmime të ndryshme. DUX zgjedh pëlhura bazuar në cilësinë e lartë, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit si dhe qëndrueshmërinë e tyre.

Gjeni një Showroom

Më shumë mbulesa shtrati