Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX Continental 15

DUX Continental 15 është një dyshek i rehatshëm, miqësor me ambientin dhe i përkryer për hapësirat më të vogla.

  • Sistem i Sustave DUX
  • OEKO-TEX
Continental Inspiration

Karakteristikat

  • Trashësia 15 cm
  • Lateks natyral
  • Sustat DUX

Shikoni gjithashtu