Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX Continental 18

DUX Continental 18 është një dyshek i rehatshëm dhe i kthyeshëm, miqësor me ambientin dhe i përkryer për hapësirat më të vogla.

  • Sistem i Sustave DUX
  • OEKO-TEX
Continental Inspiration

Karakteristikat

  • Trashësia 18 cm
  • Lateks natyral
  • Sustat DUX