Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Xupport plus

Shtresa e sipërme Xupport është thellësisht e tufëzuar me një shilte të jashtme ekstra të trashë me përzierje fijesh pambuku/poliestre për ajrim dhe butësi shtesë.

  • OEKO-TEX
Xupport plus Inspiration

Karakteristikat

  • Lateks natyral
  • Me tufa të thella
  • Shtresë e jashtme me përzierje fijesh pambuku/poliestre
  • Pëlhurë me funde të qepura
  • Trashësia 7,5 cm

Shtresa të sipërme DUX

Shtresa e sipërme është një pjesë integrale e Shtratit DUX, që shton ndjesinë personale dhe rehatinë aq thelbësore për një natë me gjumë të mirë. Ndryshe nga shumica e krevateve të tjerë, shtresa jonë e sipërme nuk është e fiksuar pas shtratit. Jo vetëm që kjo plotëson natyrën konturuese të shtretërve tanë, por nëse diçka derdhet mbi të ose konsumohet shumë, thjesht mund ta ndërroni atë pa pasur nevojë të zëvendësoni gjithë dyshekun.

Më shumë shtresa të sipërme