Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Anna

Koka e shtratit Anna është një kokë shtrati minimaliste dhe vizualisht tërheqëse me mbushje mbështetëse për rehati të shtuar.

Karrige Anna me dru të lehtë kambi fosil 19
DUX 5005 Inspiration Xupport

Karakteristikat

  • Vjen në shumë zgjedhje ngjyrash në pëlhurë ose lëkurë
  • Kornizë me lis të vajosur ose të zi
  • Mbulesa është e lëvizshme dhe e këmbyeshme
  • Vjen në të gjitha gjerësitë standarde
  • E kapur pas shtratit tuaj me aksesor lidhës DUX

Kokë shtrati Anna

Personalizoni

Korniza e kokës Anna është prej lisi natyral të lyer me vaj ose njollë të zezë. Koka e shtratit mund të prodhohet nga një sërë lëkurash ose copash në çmime dhe ngjyra të ndryshme, duke përdorur vetëm materiale të cilësisë më të lartë.

Gjeni showroom

Më shumë koka shtrati

Aksesorët e shtratit

Eksploroni aksesorët tanë për të personalizuar shtratin tuaj DUX.