Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Divan Ritzy për 2 veta

Një divan modern, ulëse super ekskluzive me detajet më të mira.

Divan Ritzy për 2 veta

Një divan elegant, i rehatshëm për dy veta dhe i përkryer për shtëpinë ose biznesin tuaj.

  • Sistem i Sustave DUX
  • Divan për 2 vende

Karakteristikat

  • Vjen në shumë zgjedhje ngjyrash në pëlhurë ose lëkurë
  • Element i vendit të uljes dhe kurrizit me tuba çeliku, Pullmaflex dhe laminat
  • Susta DUX, polieter dhe mbushje me fibra në jastëkun e ndenjëses
  • Jastëk prej sfungjeri të ftohtë në pjesën e pasme
  • Këmbë prej çeliku të pandryshkshëm

Divane

Personalizoni

Tapiceritë për divanet DUX vijnë në një përzgjedhje të pëlhurave dhe lëkurave DUX, duke përdorur vetëm materiale me zgjedhje të cilësisë së lartë në nivele të ndryshme çmimesh. Ne zgjedhim pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Më shumë divane

Dizajn superior

Ekipi i dizajnit DUX

Ekipi i dizajnit DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë mobilie