Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Alicia

Alicia është një sistem modern divanesh me linja italiane dhe rehati suedeze. Është një prej të preferuarve tanë, i ndërtuar në një bazë me madhësi të ndryshme e mbështetëse dhe jastëkë shpine. Divani vjen me një zgjedhje mbështetësesh të holla ose të gjera krahu, me ose pa pjesën e sipërme prej mermeri ose druri.

  • Sistem i Sustave DUX
  • Sistemi Pascal
  • Opsione të shumta uljeje
Alicia 20 krom harald 582
Alicia 23C+23B krom balder 3 132
Alicia 13C+20A krom balder 3 132
Alicia 20+23A krom balder 3 132
Alicia 23C krom balder 3 132

Karakteristikat

  • Vjen në shumë ngjyra dhe pëlhura të ndryshme
  • Element ndenjëseje me pishë suedeze dhe susta DUX
  • DUX Pascal, polieter, pupla dhe penda në jastëkët e ndenjëses
  • Pupla dhe penda në jastëkun mbrapa
  • Mbulesë e lëvizshme në jastëkët e ndenjëses dhe mbrapa
  • Këmbë 12 cm prej çeliku të pandryshkshëm, përfshirë një këmbë të mesme mbështetëse
  • Sistemi i Divanit Alicia me shumë module të ndryshme

Divane

Personalizoni

Tapiceritë për divanet DUX vijnë në një përzgjedhje të pëlhurave dhe lëkurave DUX, duke përdorur vetëm materiale me zgjedhje të cilësisë së lartë në nivele të ndryshme çmimesh. Ne zgjedhim pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Dizajnues

CLAESSON KOIVISTO RUNE

Partneriteti arkitekturor suedez Claesson Koivisto Rune është një zyrë me vlerësim ndërkombëtar multi-disiplinore me një theks të barabartë tek arkitektura dhe dizajni.

Lexoni më shumë

Më shumë mobilie