Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Johan

Ulje elegante dhe tërheqëse me susta DUX për rehati të përsosur.

Johan

Një divan elegant klasik për tre veta me një shtresë sustash DUX.

  • Sistem i Sustave DUX
  • Divan për 3 vende
Divan 3 vendesh Johan treshe me prerje çeliku 2 133 treshe me prerje çeliku 2 133
Fredrik 3 vendesh krom tosca 24
Divan 3 vendesh Johan krom treshe me prerje çeliku 2 133
Divan 3 vendesh Johan krom klasik i butë 88
Johan 3 vendesh krom tosca 09

Karakteristikat

  • Vjen në shumë zgjedhje ngjyrash në pëlhurë ose lëkurë
  • Elemente të vendit të uljes dhe kurrizit me tuba çeliku, Pullmaflex dhe laminat
  • Susta DUX, polieter dhe mbushje me fibra në jastëkët e ndenjëses
  • Polieter dhe mbushje me fibra në jastëkët e ndenjëses
  • Mbulesë e lëvizshme
  • Këmbë 12 cm prej çeliku të pandryshkshëm

Divane

Personalizoni

Tapiceritë për divanet DUX vijnë në një përzgjedhje të pëlhurave dhe lëkurave DUX, duke përdorur vetëm materiale me zgjedhje të cilësisë së lartë në nivele të ndryshme çmimesh. Ne zgjedhim pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Më shumë divane

Dizajn superior

Ekipi i dizajnit DUX

Ekipi i dizajnit DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë mobilie