Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Jastëk superior i butë DUX

Jastëk i cilësisë së lartë me dizajn të shkëlqyeshëm dhe rehatinë më të mirë për të përmirësuar gjumin tuaj dhe ambientin ku flini.

  • OEKO-TEX
Jastëk superior i butë DUX

Karakteristikat

  • Mbushje e butë
  • Pupla të pastra të reja nga pata e bardhë evropiane
  • 90% pupla, 10% penda të vogla
  • Mur i jashtëm me tuba teke
  • Pëlhurë 100% pambuku OEKO-TEX e shtypur në të bardhë

Më shumë pupla

Më shumë mbulesa