Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Jorgan i shkëlqyeshëm i lehtë mesatar DUX

Jorgan me pupla cilësore, dizajn të mrekullueshëm dhe rehati optimale për të përmirësuar ambientin e gjumit.

  • OEKO-TEX

Karakteristikat

  • Mbushje mesatare/e lehtë
  • Pupla të pastra të reja nga pata e bardhë evropiane
  • 90% pupla, 10% penda të vogla
  • Konstrukt mesatar/i ngrohtë
  • Mur i jashtëm me tuba teke
  • Pëlhurë 100% pambuku OEKO-TEX e shtypur në të bardhë

Më shumë pupla

Më shumë mbulesa