Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Jorgan i shkëlqyeshëm i ngrohtë DUX

Jorgan me pupla cilësore, dizajn të mrekullueshëm dhe rehati optimale për të përmirësuar ambientin e gjumit.

  • OEKO-TEX
Jorgan i shkëlqyeshëm i ngrohtë DUX

Karakteristikat

  • Mbushje e ngrohtë
  • Pupla të pastra të reja nga pata e bardhë evropiane
  • 90% pupla, 10% penda të vogla
  • Konstrukt i ngrohtë
  • Muri i jashtëm me fije të dyfishtë
  • 100% pëlhurë pambuku mako OEKO-tex e shtypur në të bardhë

Më shumë pupla

Më shumë mbulesa