Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Vista

Vista është një kokë shtrati me veshje dhe mbështetëse ekstra të butë për rehati gjatë leximit.

  • Kundër zjarrit
Kufi Vista 15

Karakteristikat

  • Vjen në shumë ngjyra dhe pëlhura të ndryshme
  • Mund të porositet me një mbulesë ekstra për mirëmbajtje të lehtë
  • Mbulesa është e lëvizshme dhe e këmbyeshme
  • Vjen në të gjitha gjerësitë standarde
  • E kapur pas shtratit tuaj me aksesor lidhës DUX

Koka shtrati

Personalizoni

Kokat tona të shtratit mund të prodhohen me një gamë lëkurash ose copash në ngjyra të ndryshme, duke përdorur vetëm materiale të zgjedhura të cilësisë së lartë.

Gjeni një showroom

Më shumë koka shtrati

Aksesorët e shtratit

Eksploroni aksesorët tanë për të personalizuar shtratin tuaj DUX.