Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Koka shtrati

Quadro

Një dizajn i pastër me një model të qepur kuadro.

Quadro

DUX Quadro është një kokë shtrati klasik me qepje të përputhshme.

  • Kundër zjarrit
Kufi quadro 15

Karakteristikat

  • Vjen në shumë zgjedhje ngjyrash në pëlhurë ose lëkurë
  • Mbulesa është e lëvizshme dhe e këmbyeshme
  • Vjen në të gjitha gjerësitë standarde
  • E kapur pas shtratit tuaj me aksesor lidhës DUX

Koka shtrati

Personalizoni

Kokat tona të shtratit mund të prodhohen me një gamë lëkurash ose copash në ngjyra të ndryshme, duke përdorur vetëm materiale të zgjedhura të cilësisë së lartë.

Gjeni një showroom

Më shumë koka shtrati

Aksesorët e shtratit

Eksploroni aksesorët tanë për të personalizuar shtratin tuaj DUX.