Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Flex i butë

Koka jonë e shtratit me gradim mund të vendoset lehtësisht në pozicione të ndryshme me një shtypje butoni, funksioni i zbutjes vjen nga sistemi i ajrit të kompresuar.

  • Kokë shtrati me përshtatje
E butë fleksibël tosca M476/20 djerrinë

Karakteristikat

  • Lartësia e mbështetëses 54 cm
  • Vjen në shumë ngjyra dhe pëlhura të ndryshme
  • Mbulesa është e lëvizshme dhe e këmbyeshme
  • Disponohet në 90 cm dhe 105 cm
  • Ngjitet në kornizën e shtratit me vidha
  • Porositë për një shtrat dopio kanë nevojë për një anë të majtë dhe të djathtë

Koka shtrati

Personalizoni

Kokat tona të shtratit mund të prodhohen me një gamë lëkurash ose copash në ngjyra të ndryshme, duke përdorur vetëm materiale të zgjedhura të cilësisë së lartë.

Gjeni një showroom

Më shumë koka shtrati

Aksesorët e shtratit

Eksploroni aksesorët tanë për të personalizuar shtratin tuaj DUX.