Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Astoria

Astoria është një kokë shtrati klasike dhe me veshje të thjeshtë.

  • Kundër zjarrit

Karakteristikat

  • Vjen në shumë zgjedhje ngjyrash në pëlhurë ose lëkurë
  • Mbulesa është e lëvizshme dhe e këmbyeshme
  • Vjen në të gjitha gjerësitë standarde
  • Disponohet jastëk opsional qafe

Koka shtrati

Personalizoni

Kokat tona të shtratit mund të prodhohen me një gamë lëkurash ose copash në ngjyra të ndryshme, duke përdorur vetëm materiale të zgjedhura të cilësisë së lartë.

Gjeni një showroom

Më shumë koka shtrati

Aksesorët e shtratit

Eksploroni aksesorët tanë për të personalizuar shtratin tuaj DUX.