Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Shtrati ditor Ritzy

Ulje moderne, premium me detajet më të përsosura.

Shtrati ditor Ritzy

Një shtrat ditor elegant dhe i rehatshëm, i përkryer për zyrë ose shtëpi.

Karakteristikat

  • I disponueshëm në disa ngjyra dhe pëlhura të ndryshme ose lëkurë
  • Elementet e vendit të uljes janë prej çeliku cilindrik, pulmafleksi dhe laminati
  • Spirale DUX, polieter dhe mbushje me fibra në jastëkët e vendit të uljes
  • Këmbë prej çeliku të pandryshkshëm

Divane

Personalizoni

Tapiceritë për divanet DUX vijnë në një përzgjedhje të pëlhurave dhe lëkurave DUX, duke përdorur vetëm materiale me zgjedhje të cilësisë së lartë në nivele të ndryshme çmimesh. Ne zgjedhim pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Dizajn superior

Ekipi i dizajnit DUX

Ekipi i dizajnit DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë mobilie