Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Fredrik XL

Një divan klasik DUX për katër veta me suport në ndenjëse dhe mbështetëse të buta krahu.

  • Divan për 4 vende

Karakteristikat

  • Vjen në shumë zgjedhje ngjyrash në pëlhurë ose lëkurë
  • Element i vendit të uljes dhe kurrizit me tuba çeliku, Pullmaflex dhe laminat
  • Anët kanë formën e sfungjerit të ftohtë
  • Polieter dhe mbushje me fibra në jastëkë
  • Mbulesë e lëvizshme
  • Këmbë 12 cm prej çeliku të pandryshkshëm

Divane

Personalizoni

Tapiceritë për divanet DUX vijnë në një përzgjedhje të pëlhurave dhe lëkurave DUX, duke përdorur vetëm materiale me zgjedhje të cilësisë së lartë në nivele të ndryshme çmimesh. Ne zgjedhim pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Dizajn superior

Ekipi i dizajnit DUX

Ekipi i dizajnit DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë mobilie