Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mobilie

Wind

Ulje elegante dhe tërheqëse me susta DUX për rehati të përsosur.

Wind

Një divan elegant klasik për tre veta me një shtresë sustash DUX.

  • Sistem i Sustave DUX
  • Divan për 3 vende
Wind 3 vendesh krom tosca 04
Divan 3 vendesh Wind krom dakota 29
Wind 3 vendesh krom tosca 04
Wind 3 vendesh krom tosca 09
Divan 3 vendesh Wind krom klasik i butë 88

Karakteristikat

  • Vjen në shumë zgjedhje ngjyrash në pëlhurë ose lëkurë
  • Element i vendit të uljes dhe kurrizit me tuba çeliku, Pullmaflex dhe laminat
  • Susta DUX, polieter dhe mbushje me fibra në jastëkët e ndenjëses
  • Polieter dhe mbushje me fibra në jastëkët mbrapa
  • Mbulesë e lëvizshme
  • Këmbë 12 cm prej çeliku të pandryshkshëm

Divane

Personalizoni

Tapiceritë për divanet DUX vijnë në një përzgjedhje të pëlhurave dhe lëkurave DUX, duke përdorur vetëm materiale me zgjedhje të cilësisë së lartë në nivele të ndryshme çmimesh. Ne zgjedhim pëlhura dhe lëkura që bazohen në cilësi, fortësi, rezistencën ndaj pushavitjes dhe fërkimit, mungesës së ndikimit nga drita dhe qëndrueshmërisë.

Gjeni një dyqan

Dizajn superior

Ekipi i dizajnit DUX

Ekipi i dizajnit DUX beson me vendosmëri se ata janë më tepër se zejtarë, ata janë shkencëtarë që krijojnë mobilie elegante dhe të rehatshme.

Lexoni më shumë rreth ekipit tonë të dizajnit

Më shumë mobilie