Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Jastëk i fortë superior DUX

Jastëk i cilësisë së lartë me dizajn të shkëlqyeshëm dhe rehatinë më të mirë për të përmirësuar gjumin tuaj dhe ambientin ku flini.

  • OEKO-TEX
Jastëk i fortë superior DUX

Karakteristikat

  • Mbushje e fortë
  • Pupla të pastra të reja nga pata e bardhë evropiane
  • 90% pupla, 10% penda të vogla
  • Muri i jashtëm me fije të dyfishtë
  • Pëlhurë 100% pambuku OEKO-TEX e shtypur në të bardhë

Më shumë pupla

Më shumë mbulesa