Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Pascal de luxe

Shiltja unike e dyshekut që ndërthur sistemin e patentuar Pascal.

  • OEKO-TEX
  • Sistemi Pascal
Pascal de luxe Inspiration
Pascal de luxe Inspiration
Pascal de luxe Inspiration

Karakteristikat

  • Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar
  • Lateks natyral
  • Me tufa të thella
  • Shtresë e jashtme me përzierje fijesh pambuku/poliestre
  • Pëlhurë me funde të qepura
  • Trashësia 10 cm

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar

Përshtatur sipas nevojave tuaja

Sistemi Pascal i Mbështetjes së Personalizuar ju mundëson personalizimin e anës suaj të shtratit. Kasetat vijnë në katër variante (me densitet të butë, mesatar, të fortë dhe ekstra të fortë), të personalizuara në tre zona të ndryshme: shpatullat, ijët dhe këmbët. Të gjitha këto garantojnë mbështetjen e duhur të shtyllës kurrizore për një natë me gjumë të mirë.

Zbuloni sistemin tonë Pascal

Më shumë shtresa të sipërme

Shtresa të sipërme DUX

Shtresa e sipërme është një pjesë integrale e Shtratit DUX, që shton ndjesinë personale dhe rehatinë aq thelbësore për një natë me gjumë të mirë. Ndryshe nga shumica e krevateve të tjerë, shtresa jonë e sipërme nuk është e fiksuar pas shtratit. Jo vetëm që kjo plotëson natyrën konturuese të shtretërve tanë, por nëse diçka derdhet mbi të ose konsumohet shumë, thjesht mund ta ndërroni atë pa pasur nevojë të zëvendësoni gjithë dyshekun.