Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Jastëku DUX Xleep

DUX Xleep është një tjetër risi e DUX. Sistemi i sustave i mundëson jastëkut me pupla të ruajë formën origjinale dhe elasticitetin e tij vit pas viti dhe për të mbetur ekstra i freskët dhe i rehatshëm.

  • Sistem i Sustave DUX
Jastëk Shtrati Xleep
Jastëk Shtrati Xleep

Karakteristikat

  • Jastëku i brendshëm me sistemin e sustave DUX
  • E mbushur me polieter dhe fibra poliesteri
  • Jastëk i jashtëm 150 gramë - 90% pupël dhe 10% pendë

Më shumë pupla

Më shumë mbulesa