Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Mbulesë jorgani Saten DUX

Një mbulesë klasike jorgani me kopsa në fund, prodhuar prej pambukut të krehur të imët, me qepje sateni.

Krevat DUX prej saten liri me të bardhë të thjeshtë
Krevat DUX prej saten liri me bezhë të thjeshtë
Krevat DUX prej saten liri me gri të thjeshtë
Krevat DUX prej saten liri me shirita të bardhë
Krevat DUX prej saten liri me shirita bezhë

Karakteristikat

  • 100% pambuk i krehur sateni të mercerizuar
  • Numri i fijeve 300
  • Lani në 60 gradë
  • Mbyllje zarfi me kopsa
  • Përputhet me Standardin OEKO-TEX 100
  • Prodhuar në Portugali
  • Vjen në të bardhë, bezhë dhe gri
  • Vjen lisho ose me vija

Shikoni gjithashtu

Më shumë mbulesa