Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Këllëf jastëku sateni superior DUX

Një këllëf klasik jastëku me flamur zbukurues dhe hapje zarfi, prodhuar nga pambuku i krehur më i hollë, endje sateni.

Krevat DUX prej saten liri superior me të bardhë katrore
Krevat DUX prej saten liri superior me pika të bardha
Krevat DUX prej saten liri superior me të bardhë kashmiri

Karakteristikat

  • 100% pambuk i krehur sateni të mercerizuar
  • Numri i fijeve 300
  • Lani në 60 gradë
  • Mbyllja e zarfit me fllanxhë 3,8 cm
  • Përputhet me Standardin OEKO-TEX 100
  • Prodhuar në Portugali
  • Vjen në të bardhë
  • Vjen në mozaik me pika ose katrorë

Shikoni gjithashtu

Më shumë mbulesa