Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Çarçaf i sheshtë lisho sateni DUX

Një çarçaf klasik i sheshtë me pambuk të krehur të imët, endje sateni.

Close-up on white sheet

Karakteristikat

  • 100% pambuk i krehur sateni të mercerizuar
  • Numri i fijeve 300
  • Lani në 60 gradë
  • Përputhet me Standardin OEKO-TEX 100
  • Prodhuar në Portugali
  • Disponohet në të bardhë të thjeshtë, bezhë dhe gri

Më shumë mbulesa