Anashkaloni përmbajtjen kryesore

DUX i bashkohet Listës së Yjeve të Zyrtarëve të Markës së Udhërrëfyesit Forbes 2022

Nga Penelope Smith | Evins Group

Nju Jork, NY- 9 maj 2022 — DUX është emëruar si Zyrtari i Markës nga Udhërrëfyesi Forbes (“FTG”), krijuesit e sistemit origjinal të vlerësimit me 5 yje. Si Kompania Zyrtare e Shtretërve, DUXIANA i bashkohet një liste të rëndësishme Zyrtarësh të Markës së FTG (Udhërrëfyesi Forbes), ku të gjithë janë zgjedhur me kujdes për ekselencë në sektorin e tyre.

Udhëzuesi Forbes është i njohur për evenimentin e tij prestigjioz vjetor të Vlerësimeve me Yje të hoteleve, restoranteve dhe spa-ve në mbarë botën. Duhet një qasje e konsideruar si e barabartë për secilin Zyrtar Marke, duke siguruar që marka të arrijë standarde të larta dhe të plotësojë në mënyrë të përkryer pronat e saj të Vlerësuara me Yje. Programi Zyrtari i Markës është një urë lidhëse e pronave të Vlerësuara me Yje me marka të jashtëzakonshme që janë po aq të përkushtuara për t'i shërbyer klientelës kritike.

DUX, kompania e njohur botërore suedeze e dyshekëve që ka dizajnuar shtretër si një automjet i mirëqenies që prej 1926, prodhon me mjeshtëri dyshekë të pavdekshëm me dizajne të zëvendësueshme, të përmirësueshme dhe të rinovueshme për të garantuar që në mbeturina të hidhen më pak shtretër. Kompania legjendare suedeze e stilit të jetesës vazhdon të prodhojë mobilie ikonike suedeze përveç shtretërve më të përparuar, që shpesh gjenden në hotelet më të shkëlqyera me pesë yje në botë.

“DUX është një shtim fantastik në koleksionin e Zyrtarëve të Markës 2022, i cili është kuruar me kujdes për të ofruar produktet, shërbimet dhe përvojat më të mira për mysafirët. tha Hermann Elger, Shefi Ekzekutiv i Forbes Travel Guide “DUX e ngre nivelin në sektorin e dyshekëve të qëndrueshëm duke u siguruar udhëtarëve sezonalë luksin e duhur, që janë mësuar ta gjejnë në pronat e Vlerësuara me Yje."

"Që prej 1926 familja ime ka aspiruar të sjellë shtretërit më të përparuar në tregun e dyshekëve të luksit dhe hotelet më të mira në botë, në mënyrë që udhëtarët të mos bëjnë asnjë kompromis në këmbim të gjumit rigjenerues të natës", tha Henrik Ljung, Shefi Ekzekutiv i DUX. “Teksa vazhdojmë të përziejmë shkencën e gjumit me cilësinë dhe rehatinë, edhe DUX po bën revolucionarizon tregun e dyshekëve nëpërmjet dizajnit të kujdesshëm dhe të qëndrueshëm. Duke ofruar personalizim të plotë të mbështetjes dhe rehatisë, përshtatshmëri estetike dhe dizajn të komponentëve, shtretërit DUX janë ndërtuar për t'i rezistuar testimit të kohës. Jemi krenarë të bashkëpunojmë me hotelet më të mira në botë dhe të minimizojmë ndikimin tonë në mjedis gjatë procesit."

DUX u bashkohet markave të tjera të luksit në programin e Zyrtarëve të Markës së Udhërrëfyesit Forbes, të tilla si Biologique Recherche, Frette, Hyperice, Jet Linx, Lutron dhe shumë të tjera.

RRETH DUX
Për më tepër se 95 vjet, DUX ka përzier shkencën dhe një mision mjedisor me mjeshtëri të klasit botëror për të krijuar disa prej shtretërve dhe mobilieve më të përparuara në treg. Teknologjia DUX bazohet në një kuptim enciklopedik të mekanikës së gjumit dhe dizajnet e saj karakterizohen nga linjat e pastra, bashkëkohore. Të gjitha produktet DUX janë prej materialeve më cilësore, me mjeshtërinë më të mirë suedeze, kërkimin ergonomik dhe projektimin. 

RRETH UDHËRRËFYESIT FORBES
Udhërrëfyesi Forbes është sistemi i vetëm global i vlerësimit për hotelet luksoze, restorantet dhe spa-të. Inspektorët tanë profesionistë anonimë vlerësojnë bazuar në 900 standarde objektive, duke e vënë theksin te shërbimi i shkëlqyer, për të ndihmuar udhëtarët kritikë të zgjedhin përvojat më të mira luksoze në botë. Mënyra e vetme për të marrë një vlerësim me Pesë Yje, Katër Yje ose Rekomandues është duke e merituar atë përmes procesit tonë të pavarur të inspektimit. Për më shumë informacion rreth Udhërrëfyesit Forbes, vizitoni forbestravelguide.com.

Të ngjashme

MIRË SE VINI NË KOMODITET

KOLEKSIONI I MIKPRITJES DUX

Mbi 150 nga hotelet më luksoze në botë i besuan cilësisë më të lartë të shtretërve DUX. Zbuloni Koleksionin tonë të Mikpritjes, i cili u ofron vizitorëve tuaj një gjumë të mirë natën me DUX.

Eksploroni Koleksionin Vizitoni Udhëzuesin Forbes

OFERTA E HOTELIT

PROVOJENI, PASTAJ BLIJENI!

Mënyra më e mirë për të ndjerë diferencën DUX është ta përjetoni atë natën. Qëndroni një natë në hotelin e partnerit tonë dhe përfitoni deri në 500 £ me blerjen e një shtrati DUX. Kaq e thjeshtë!

Oferta e hotelit Gjeni një hotel