Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Jastëku më i mirë për dhimbjen e qafës

Nuk ka nevojë të kërkoni për jastëkun më të mirë për dhimbjen e qafës: E prodhon DUXIANA. Ekspertët tanë të gjumit nxitin gjithmonë novacionin në teknologjinë e gjumit, zgjidhjet inxhinierike për ankesat e zakonshme dhe problemet me gjumin. Ne zbatomë të njëjtin përkushtim dhe cilësi për të gjitha produktet tona, nga Shtrati DUX dhe aksesorët deri te pëlhurat e imëta dhe puplat; jastëkët DUX nuk bëjnë përjashtim.

Dhimbje në qafë kanë shumica e të rriturve në një fazë të caktuar të jetës. Është një problem shqetësues që mund të shkaktohet ose përkeqësohet nga fjetja me jastëkë inferiorë.

Prandaj krijuam jastëkun Xleep – një kombinim kreativ i teknologjisë së mikro sustave rrethuar nga puplat e njohura dhe luksoze. Bërthama e mikro sustave aktive garanton që qafa dhe koka juaj të qëndrojnë në linjë me shpinën tuaj, ndërkohë që shtresa e jashtme mbështetëse e puplave krijon çlodhjen e rehatshme të natës. Kjo bërthamë krijuese e mikro sustave e ndihmon gjithashtu jastëkun Xleep të ruajë formën dhe përkulshmërinë e tij vit pas viti.

Pozicioni i duhur gjatë gjumit është thelbësor që muskujt e lënduar dhe të mbingarkuar të çlodhen dhe rigjenerohen gjatë natës. Pjesë e pozicionit të duhur gjatë gjumit është ruajtja e drejtimit të shpinës, e cila sigurisht që përfshin edhe qafën. Shpina cervikale, shtatë vertebrat e sipërme në shpinën tuaj, meriton të njëjtën vëmendje që i jepni pjesës së poshtme të shpinës dhe mesit. Një jastëk i mirë ju ndihmon të adresoni qëndrimin në gjumë dhe të ruani një pozicion të rehatshëm gjatë natës, sado që lëvizni në gjumë.

Këta individë që vuajnë nga alergjitë nuk duhet t'i tremben shtresës së puplave të Xleep: mund të hiqet për t'u larë. Xleep ka edhe një rrotull të lëvizshme qafe që mund të ofrojë mbështetje shtesë kur ju duhet më së shumti. Pas një dite të gjatë duke parë kompjuterin ose duke udhëtuar në një makinë të ngushtë ose sedilje avioni, rrotulla e qafës mund të ofrojë mbështetje të fortë për muskujt e lodhur të qafës. Dhe nëse nuk qëndroni në një hotel me shtretër DUX, të paktën mund të merrni rehatinë e shtëpisë me vete duke paketuar Xleep. Sistemi ynë i komponentëve ndihmon të personalizoni përvojën tuaj të gjumit: edhe ata që nuk vuajnë nga dhimbja e qafës do të shijojë dizajnin unik dhe konturet e rehatshme të Xleep.

Kërkoni për një showroom pranë jush për të provuar personalisht jastëkun Xleep. Do të gjeni edhe jastëkë të tjerë me pupla, jorganë, koka krevati dhe sigurisht shtretër DUX. Ekspertët tanë e përfshijnë zgjuarsinë dhe kujdesin në dizajnet tona për të zgjidhur problemet e gjumit dhe për të mbështetur shëndetin e shpinës. Ndërkohë që po merrni parasysh të blini jastëkun më të mirë për dhimbjen e qafës, sigurohuni të pyesni se çfarë mund të bëjnë krevatet tona për të qetësuar dhe lehtësuar të gjitha llojet e dhimbjes së shpinës.

Të ngjashme

Eksploroni më shumë produkte

Ndjeni dallimin

Nuk ka mënyrë më të mirë për të provuar Shtratin DUX sesa në jetën reale. Largoni të gjitha dyshimet. Gjeni dyqanin më të afërt dhe shikojeni vetë.

Gjeni një showroom