Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Stokholm, Suedi

Nobis Hotel Stokholm

Luksi i sotëm nuk është shkëlqimi, mburrja apo skajshmëria në çfarëdo kuptimi tradicional. Luksi modern është një cilësi më modeste dhe komplekse: privilegji i shijimit të kohës sonë në rehati maksimale, qetësia, hijeshia dhe efikasiteti, me minimumin e telasheve, pavarësisht shijeve tona personale dhe kërkesave profesionale.

Me një vendndodhje në dy godina historike të fundshekullit të 19-të në Sheshin Norrmalmstorg në qendër të Stokholmit, Nobis Hotel është një hotel i pavarur me 201 dhoma që ofron çdo komoditet dhe shërbim që mund të dëshirojnë bizneset apo udhëtarët e qejfit, të gjitha këto në një mjedis elegance rastësore. Misioni ynë është t'u ofrojmë mysafirëve tanë asgjë përveç cilësisë së lartë në çdo detaj — plus diçka më tepër përveç kësaj. Duam të mendojmë se asgjë në hotelin tonë nuk është standarde apo e zakonshme, por gjithmonë me diçka ekstra për t'i shtuar cilësinë përvojës së mysafirëve tanë.

Nobis Hotel është projektuar për funksion optimal, bukuri, rehati dhe atmosferë nga studio e njohur e arkitektit suedez Claesson Koivisto Rune, në një stil të elegancës së qëndrueshme moderne dhe të bukur, megjithëse të përjetshme dhe klasike, kryesisht në materiale natyrore të cilësisë së lartë, e ndikuar nga ngjyrat, gjendjet shpirtërore dhe veçoritë e Kryeqytetit tonë Mbretëror Suedez.

Nobis Hotel është anëtar i Design Hotels™.

Skena e re qendrore e Stokholmit

Në Nobis Hotel, ju jeni në zemër të Stokholmit, me restorantet më të mira, dyqanet, muzetë, panoramat, atraksionet dhe klubet e natës që ofron qyteti ynë brenda një distance të arritshme.

Sipërfaqja jonë e gjerë publike me më shumë se 800 metra katrorë përmban restorantin tonë italian të stilit të lartë Caina, sallonin tonë të gjerë — neve na pëlqen ta quajmë atë dhomën e re të ndenjes së Stokholmit — një bar më i madh për pasditet dhe mbrëmjet, Gold Bar dhe një bistro më i vogël që shërben ushqim të freskët dhe pije.

Këto hapësira publike krijojnë një pamje tërheqëse dhe interesante të qendrës së qytetit dhe një pikë kryesore, një nyjë qendrore dinamike — jo vetëm për mysafirët tanë, por edhe për të gjithë Stokholmin. Kur qëndroni në Nobis Hotel, ju jeni mu në qendër të çdo gjëje që ndodh në Stokholm nga çdo pikëpamje.

Nobis Hotel Stokholm

Norrmalmstorg 2-4

111 86 Stokholm

Suedi

Telefon
+4686141000
Email
Uebfaqja
www.nobishotel.se

DUX anembanë botës

Hotelet më prestigjioze në botë zgjedhin DUX

Shikoni më shumë hotele partnerë