Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Miami Beach, Shtetet e Bashkuara

The Setai Miami Beach

“Në The Setai, në Miami Beach, klientela jonë e sofistikuar, ndërkombëtare ka thuajse 20 vjet që fle në shtretërit DUX. Klientët kanë goxha të shëtitur dhe presin vetëm më të mirën gjatë qëndrimit te ne. Shtretërit tanë DUX marrin vazhdimisht vlerësime maksimale si pjesë e preferuar e eksperiencës që të ofron The Setai. Jemi mirënjohës për këtë bashkëpunim të shkëlqyer e të vazhdueshëm me Duxiana."

Alex Furrer, menaxher i përgjithshëm i The Setai Hotel në Miami.

The Setai Miami Beach

2001 Collins Avenue

FL 33139 Miami Beach

Shtetet e Bashkuara

Telefon
+13055206000
Email
Uebfaqja
www.thesetaihotels.com/en-us/hotels/miami-beach

DUX anembanë botës

Hotelet më prestigjioze në botë zgjedhin DUX

Shikoni më shumë hotele partnerë