Anashkaloni përmbajtjen kryesore

Nju Jork, Shtetet e Bashkuara

The Langham, New York, Fifth Avenue

“Duxiana është një prej atyre që bëjnë diferencën në përvojën e gjumit që ofrojmë këtu në The Langham, New York, Fifth Avenue. Ne krenohemi me faktin që klientëve tanë u ofrojmë pushim nga përditshmëria e jetës nëpërmjet përvojës më luksoze të mundshme, e cila fillon dhe përfundon me cilësinë e gjumit që ata përjetojnë te ne. Falë Duxiana-s, e dimë që klientët tanë janë çlodhur sa më mirë në 'qytetin që nuk fle kurrë'.

Richard Bussiere, Drejtor menaxhues i The Langham, New York, Fifth Avenue

The Langham, New York, Fifth Avenue

400 5th Avenue

NY 10018 Nju Jork

Shtetet e Bashkuara

Telefon
+12126954005
Email
Uebfaqja
www.langhamhotels.com/en/the-langham/new-york

DUX anembanë botës

Hotelet më prestigjioze në botë zgjedhin DUX

Shikoni më shumë hotele partnerë